Close


S T R O N G E R  B Y  V A L E R I EVoor gedreven vrouwen die een next level shape én mindset creëeren  

Verbeter je lichaamssamenstelling & creëer een "Bikini Body All Year-Round"

"Women with goals succeed because they know where they're going."


- Femke de Jong, Founder Femmevalerie.com

G E S P E C I A L I S E E R D  I N  VROUWEN

O N L I N E  &  O F F L I N E

C O A C H I NG

R E S U L T A A T G E R I C H T

& N O - N O N S E N S E

Van individuele en team Skype

 coaching tot een online

community met gelijkgestemde vrouwen. 

Tot live personal trainingen inclusief vetpercentage meting. 

Leer evidence based trainen op basis van individuele programma's. Getest op jouw unieke shape en training status per spiergroep. Geen one-size-fits-all aanpak. 

Leer met discipline aan je doelen werken. En transformeer jezelf fysiek en mentaal. Doordat je afrekent met ongewenste gewoontes of niet-helpende overtuigingen. WAT KUN JE VERWACHTEN BIJ STRONGER BY VALERIE?

 Stronger by Valerie is speciaal voor gedreven vrouwen die voor zichzelf graag de lat hoog leggen. 


Op fysiek vlak, door gericht meer spiermassa op te bouwen met een lean bulk en/of het vetpercentage te verlagen


Op voedingsvlak, door te leren hoe je een gebalanceerd en nutriëntrijk voedingspatroon creëert. Zonder verboden producten. En met de voor jou juiste verdeling en hoeveelheid macronutriënten. 


En op persoonlijk vlak. Door te leren hoe je met vaste gewoontes en routines meer succes, rust en balans creëert. 


Krijg meer grip op ongewenste gewoontes, zodat je in staat bent af te rekenen met niet-werkbare patronen (zoals eetbuien en stress-eten of trainingen overslaan).


Leer hoe je direct de draad weer oppakt: niet pas "morgen" of op "maandag". Stop met "proberen" je doel te behalen. Start met doen. 

"Het onmogelijke mogelijk maken, dat is mijn drijfveer.  


Niet alleen ben ik zelf vijf dagen per week in de gym te vinden. Ik vind het enorm waardevol om impact te maken als coach en andere dames te helpen met het realiseren van hun doelen. 


 Ik weet als moeder van twee prachtige dochter dat het een uitdaging kan zijn om jezelf prioriteit te geven. Goed voor jezelf zorgen is echter de basis van waaruit je leeft.


Dat is wat ik zelf toepas en wat ik andere dames ook gun. Ik stel in mijn coaching gericht vragen, zodat je zelf leert nadenken over de voor jou juiste antwoorden. 


Bij een fit lichaam hoort ook een krachtige mindset. Daar help ik je graag bij."

Sanne Marcusse, 27 jaar
- Transformatie Coach


Ontmoet de
gedreven vrouwen

achter team Stronger by Valerie


Femke de Jong, 27 jaar
- Founder & Transformatie Coach

"Where you are is a result of who you were, but where you go depends entirely on who you choose to be."


Na mijn bikini fitness wedstrijd prep en het afronden van Bayesian Bodybuilding realiseerde ik me dat alleen kennis niet voldoende is. 


Je kan wel "weten" wat je moet doen. Maar doe je het ook daadwerkelijk?


Coaching draait om het voorhouden van een (soms best confronterende) spiegel. Zodat je zicht krijgt in hetgeen wat je zelf niet ziet. En daardoor in staat bent betere keuzes te maken."


Bekijk hieronder de ervaring van Allysia en Wieneke


"Eindelijk heb ik een gebalanceerde lifestyle gecreëerd. Met af en toe ruimte voor een etentje of wijntje. Compenseren met cardio doe ik nu niet meer. En ik heb mijn plezier in trainen weer teruggevonden!"


 - Allysia Machielsen

 "Ik was klaar met al die keren dat het niet lukte om die "killerbody" te creëren. Iedere keer viel ik weer terug in oude patronen. Afgelopen jaar heb ik meer geleerd dan de 10 jaar waarin ik zelf bleef "proberen".


- Wieneke van Veen

Wieneke van Veen, 38 jaar
- Transformatie & Contest Prep Coach


"Als moeder van drie kids weet ik dat er altijd wel redenen en excuses zijn om niet te trainen of niet op je voeding te letten. Ik heb daar zelf ook mee moeten dealen. Maar één ding kan ik je wel garanderen: wanneer je klaar bent met je eigen excuses en in actie komt. Is dat je transformatie dubbel en dwars waard!"

BEN JE BEREID OM TE INVESTEREN IN JEZELF OM:


De beste shape van je leven te creëren in 6-9 maanden tijd,
zodat je altijd bikini proof bent, ongeacht of het zomer of winter is? 


Voorgoed af te rekenen met eetbuien, cheat meals, schuldgevoelens rondom voeding

of strikt diëten, zodat je meer balans creëert in je voeding?


 100% commitment te geven? Commitment betekent niet dat alles perfect moet gaan. Maar dat je bereid bent te doen wat nodig is en je acties aan te passen. 


 En ben je ervan overtuigd dat er geen quick fix of magic pill bestaat, maar het op de juiste wetenschappelijk onderbouwde kennis toepassen neerkomt?


 Vind jij het daarnaast belangrijk dat een coach eerlijk is (ook wanneer dat niet altijd even leuk of comfortabel is) en afspraken nakomt, en leef jij daar zelf ook na?

Herken jij jezelf in de volgende begrippen: gedreven, goaldigger, vrouwelijk, eerlijk, nuchter, doorzetter en leergierig?


Vraag dan nu een gesprek aan om te kijken of er van beide kanten een match is. Niet iedereen is geschikt. Niet iedereen wordt toegelaten. 


Op die manier blijft persoonlijke aandacht altijd voorop staan.

© 2018 FEMMEVALERIE  KvK-nummer: 66303826                                                                                                                                 Homepage | Blog | Facebook